Maatwerk
Flexibel
Innovatief
Leerzaam
Constructief
Praktisch
 

Visie en werkwijze

 

Onze visie is dat elk bedrijf, met goede begeleiding en inzet van haar eigen mensen in staat moet zijn om de zorg voor arbeidsomstandigheden en veiligheid te verbeteren en naar een hoger plan te brengen.

 

Werkwijze

Persoonlijk contact, ervaringsgericht leren, kennis en ervaringen met elkaar delen en samenwerken. Daar draait het om in onze manier van werken. Maar dan wel met een heel gericht doel: een stap verder komen in de ontwikkeling van de organisatie.

 

Afstemming en eigen regie

Iedere organisatie is anders. Daarom bekijken we in nauw overleg met u wat voor uw situatie het beste werkt. Door onze ervaring vinden we altijd de vorm die bij uw organisatie past, of u nu behoefte heeft aan reflectie en uitleg of aan praktische oplossingen. De regie ligt bij u.

 

Veiligheid

We weten dat het doorbreken van patronen moeilijk is. Daarom bieden we u bij onze trainingen en coaching een veilige en open omgeving waarin mensen, teams en organisaties zich durven te ontwikkelen. Ook het feit dat wij van buiten komen en geen partij hoeven te kiezen helpt daarbij.

 

Resultaat

We werken met korte trajecten met blijvend resultaat. Onze trajecten worden niet oneindig uitgesponnen, maar hebben een kop en een staart; we geven u handvatten waarmee u zelf aan de slag kunt. Als we denken dat de doelen bereikt zijn, dan zeggen we u dat ook gewoon.

Welkom
Visie en werkwijze
Training/opleiding
Even kennismaken
Arbo advisering
 >> contact
reijmes_versie_16072011003001.jpg
 >> Voor meer informatie neem contact met ons op